Vi är den skånska delen av Trampkraft - Föreningen för muskeldrivna fordon. Föreningen har som mål att sprida kunskap om alla typer av fordon som drivs med muskelkraft. Är du intresserad är du välkommen till våra träffar som är sista söndagen varje månad klockan 14 utanför stadsbiblioteket i Malmö. Vill du kontakta oss kan du använda e-post adressen som finns under "Om oss".

tisdag 31 mars 2009

Räcke för liggister?

Det räcke som fanns vid trafikljuset vid biblioteket kommer att sättas upp igen hälsar Leif Jönsson på Gatukontoret. Räcket ingår tillsammans med ett par andra i projektet "Democykelstråk" som syftar till att testa nya idéer för en bättre cykelmiljö. Anledningen till att det togs bort var att det ska målas om och det nedre räcket ska flyttas för att bättre passa cyklister. Jag antar att det ska sänkas så att det blir möjligt att sätta foten på det.

Frågan är om det kommer fungera för liggister? Från början såg det rätt lagom ut för att hålla handen på. Eventuellt blir det för lågt i det nya utförandet. Rapport kommer så fort räcket är på plats.

1 kommentar: